Wij zijn een verhuisbedrijf gespecialiseerd in stressvrije verhuizingen, opslag en vervoer

Verhuizen hoeft geen stressvolle ervaring te zijn. Wij werken nauw met u samen voor een persoonlijke aanpak die past bij uw wensen en situatie. Zo helpen wij u zorgeloos naar uw nieuwe (nationale of internationale) adres.

Vraag een offerte aan   of bel ons op +31 (0) 85 060 83 83

500 +

5+

9,2

10

We behoren tot de Top 10 verhuisbedrijven in ons gebied op Trustoo. Volgens hun data zijn we zelfs één van de beste bedrijven op het hele platform sinds 2022. We zijn enorm trots dat we een Top Score badge hebben verdiend!

Waarom met ons verhuizen

Inpakservice en opslag

We bieden persoonlijke en hoog kwalitatieve diensten van het (de)monteren van meubilair tot het opslaan ervan. Of u nu prive of zakelijk verhuist; binnen Nederland of erbuiten.

Duidelijke en betaalbare prijzen

We zijn transparant. Er zijn geen verborgen kosten. Onze offertes zijn duidelijk en betaalbaar. We bieden de optie om herbruikbare verhuismaterialen te gebruiken die beter zijn voor het milieu en ook de kosten laag houden.

Excellente klantenservice

We zijn een erkend en verzekerd bedrijf met een eigen klantenservice team dat klaar staat om u persoonlijk te ondersteunen bij al uw behoeften en alle vragen te beantwoorden die u tijdens het verhuisproces kunt hebben.

Neem contact op

Ontvang een offerte

Inpakdag

Verhuisdag

Onze Reviews

Radjoe Mangla
★ ★ ★ ★ ★
In het verleden heb ik 3x een verhuisbedrijf ingehuurd voor mijn vorige verhuizingen. Helaas ging niet alles naar wens. Ik had toen besloten om voor mijn laatste verhuizing geen verhuisbedrijf in te huren, totdat Work Selection contact met mij opnam. Dus ik gaf het nog één laatste kans om een verhuisbedrijf in te huren. Work Selection heeft laten zien dat ze zich onderscheiden van de andere bedrijven die ik heb ingehuurd. De jongens zijn optijd, gezellig en werken goed door. Ook de prijs van de verhuizing was reëel en alles is veilig overgezet naar mijn nieuwe woning. Dankjewel Work Selection voor het blij maken van deze klant! 😁

Bekijk alle reviews →

Onze Missie

Wij streven ernaar om de beste verhuizingen te bieden voor een betaalbare prijs op een duurzame manier.

Onze Visie

We willen het beste klantgerichte bedrijf zijn in onze branche, waar we het hergebruik van verpakkingsmaterialen promoten om minder afval te produceren in de wereld.

Onze Waarden

We respecteren mensen. We zijn gepassioneerd over wat we doen. Wat we doen, doen we goed. We gaan voor gelijkheid en gelijkwaardigheid.

Vraag een offerte aan

of bel ons op +31 (0) 85 060 83 83